Kontingent:

Kontigent betales forud med opkrævelse to gange årligt, i januar og august. Du kan betale kontant, overførsel eller med mobilepay. Husk at skrive dit fulde navn ved mobilpay betaling.


Indmeldelse:

Du udfylde en indmeldingsbanket og aflever den til din træner sammen med betaling. Du finder blanketen længere nede på siden eller i klubben. Hvis du ønsker en prøvetime, aftales det med træneren på holdet.Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske skriftlig til lars@bokse-team-helsinge.dk eller på telefon 29248374, senest den 15. i måneden.Idrætspas:

Idrætspas-søginger er individuelle ansøgninger til Idrætsforeninger om støtte til kontigentsfritagelse til børn/unge som af en bestemt årsag i familien ikke har ressourcer for at give barnet/den unge mulighed for at gå til idræt i en forening. Forældre skal rette henvendelse til idrætsforeningen. Støtten er til kontigentsfritagelse (max 1000kr) eller/og rekvisitter (max 400kr). Du finder blanketten "Idrætspas" i klubben. Udfyld den og aflever den til træneren eller send den til lars@bokse-team-helsinge.dk


Kampsportscenteret i Gribskov - Kampus


Adresse:

Toftegårdshallen

Skovgårdsvej 15

3200 Helsinge